петък, 22 февруари 2013 г.

Черешово и мартенско

Март е любимият ми месец. Тогава започва пролетта, а и случайно или пък не съм се родила и аз преди още малко и ще станат 33 череши :) Нямам търпение да свърши февруари.
Изплетох първото си листо на една кука и бързам да се изфукам.
Добре, че е You Tube :)


22 коментара:

  1. Супер са! Този тип мартенички много ми харесват. Март е и мой любим месец. Чакам го с нетърпение!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Тони, благодаря! Не остана, още малко и ще цъфнат лалетата по градинките. Усмивки.

      Изтриване
  2. Хеййй Стефи много добре си се справила! Много се радвам, че и ти си мартенче също като мен:) Моля те кажи ми на кой март си?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Верка, много ти благодаря! На 21 март съм! Май сме си избрали най-хубавия месец от годината :) Усмивки.

      Изтриване
  3. Здравей,
    отскоро посещавам блога ти и много харесвам нещата ти. Поздравления за черешките и морковчето, страшно са идейни.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много ти благодаря, че се отбиваш при мен, Славинка! Разгледах всичко при теб и не знам как не съм те открила до сега. Много красиво и нежно е в твоето местенце. Бродирането ми е страст още от ученическите години. Вече знам, къде да те намеря, тъй че ще съм ти чест гост. Усмивки.

      Изтриване
  4. Ха , още едно мартенче !!! И аз съм родена през март , а гледам че и Верочка е тогава ....
    Черешките са просто прелест , а пък за постижението с листенцето те разбирам напълно - нали аз самата съвсем скоро се научих :))))))))))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Юлка, като си знае човек кой е най-хубавия месец, как да не се роди в него. Късметлийки сме ние! Теб не мога да те стигна в плетенето като гледам какви мънички дрешки сътворяваш, на мен ще ми трябва още много плетене и порене да те догоня и пак не е много сигурна работата.Усмивки.

      Изтриване
  5. Разкошни мартенски череши и моркови:)Чудесна си,Стеф!Много забавни идеи!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Галка, винаги си толкова мила! Искрено ти благодаря, че се отбиваш при мен и стопляш душата ми с хубави думи! Усмивки.

      Изтриване
  6. Добро утро, как сте?

    Моето име е Емилио, аз съм испански момче и живея в град, близо до Мадрид. Аз съм много заинтересовано лице да знаят неща, толкова различни като култура, начин на живот на жителите на нашата планета, фауната, флората и пейзажи от всички страни на света и т.н. в резюме, аз съм човек, който обича да пътува, обучение и зачитане на многообразието на хора от всички краища на света.

    Бих искал да пътуват и да отговаря лично всички аспекти горепосоченото, но за съжаление, тъй като това е много скъпо и ми покупателната способност е доста малък, така че измисли начин да пътуват с въображението във всяко кътче на нашата планета. Преди няколко години аз започнах заради тях чрез събиране на използваните печати, можете да видите снимки за фауната, флората, паметници, пейзажи и т.н. от всички страни. Тъй като всеки ден е все по-трудно да се печати, преди няколко години започнах нова колекция, за да получите традиционните писма, адресирани до мен, в която целта ми е да се получи най-малко 1, буква от всяка страна в света. Тази скромна цел е възможно да достигне на най-част страни, но за съжаление тя е невъзможно да се постигне в други различни територии по няколко причини, или защото те са страни, въвлечени във война, или защото те са страни с крайната бедност или защото за каквато и да е причина пощенската система не функционира правилно.

    За всичко това ще ви помоля една малка услуга:
    Бихте ли бил така любезен да ми изпрати писмо по традиционната поща от България? Разбирам напълно, че смятате, че вашият блог не е подходящото място да попитам, и дори е много вероятно, че ви игнорират писмото ми, но аз ще насоча вниманието ви към трудностите при получаване на писмо от тази страна, а също и Аз не познавам някой, нито къде да пиша в България, за да се увеличи колекцията ми. писмо за мен е като малък сувенир, все едно съм бил посетил тази територия с въображението си и в същото време, пристигането на писма от една страна е знак на мира и нормалността и оригинален начин за популяризиране на страната, в в света. Моят пощенски адрес е следната:

    Emilio Fernandez Esteban
    Avenida Juan de la Cierva, 44
    28902 Getafe (Madrid)
    Испания Spain

    Ако желаете, можете да посетите ми www.cartasenmibuzon.blogspot.com блог, където можете да видите снимки на всички писма, които съм получил от цял свят.

    Накрая бих искал да благодаря на вниманието към настоящото писмо, и дали можете да ми помогнете или не, аз изпратя моите най-добри пожелания за мир, здраве и щастие за вас, вашето семейство и всички скъпи същества.

    Твой искрен

    Emilio Fernandez

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Hi Emilio!
      Thank you for your kind words and wishes!
      Your place looked interesting, amazing idea
      I will send you a letter with a mark other than those who already have from Bulgaria. The pleasure will be all mine. All the best to you and those you love. Smiles

      Изтриване
  7. Разкошни черешки и морковчета и кученце!
    Много весела идея!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Бети, благодаря! Много усмивки и пъстра седмица от мен!

      Изтриване
  8. Хехе, Стеф, много ми харесва листото ти;) Аз и котиледонче не мога да изплета;)))
    Жестоко е! И аз обичам март и го чакам вече;)То не остана!

    ОтговорИзтриване
  9. Марте, вече знам какво е котиледонче :) С огромно нетърпение го чакам март, че този февруари се оказа много ужасен месец :( Убедена съм, че щом дойде любимият ми месец всичко ще е наред. Пъстри февруарски делници и усмихнати първомартенски и третомартенски празници от мен!

    ОтговорИзтриване
  10. Честита Баба Марта! Направила си страхотни мартенички,макар че бих си ги закичвала като брошка през цялата година,толкова са сладки!

    ОтговорИзтриване
  11. Снежи, благодаря ти! Честита Баба Марта и на теб, много поводи за широки усмивки и крепко здраве! Усмивки.

    ОтговорИзтриване
  12. Стефи, много харесвам твоите масторийки и затова те номинирам с Liebster Blog Award
    http://hubavinki.blogspot.com/2013/03/liebster-blog-award.html

    ОтговорИзтриване
  13. Привет Стеф ;) Какви са кипри твоите черешки, това е Маретничка на годината! Много е уютно при теб:)Поздрав най-сърдечен приеми :):):)

    ОтговорИзтриване
  14. Роси, много, много ти благодаря за хубавите и топли думи! Твоите картички са ми любими, прекрасни са! Усмивки.

    ОтговорИзтриване