петък, 29 март 2013 г.

Табелки

 Етикетчетата за тържеството се харесаха. Даже получих поръчка :) да направя табелки за шкафчетата на дечицата в яслата. Опитах се да са пъстри, цветни и семпли. Цветовете са ярки и жизнерадостни, но тази сутрин беше доста мрачна и дъждовна и на снимките не личи :(
 В случай, че на някой му допаднат и иска да си направи - лепило С200 или секундно лепило, цветни картони, ножица, макетно ножче, черен, тънко пишещ  маркер са нещата, които са нужни.  А с какво ще ги украсите е въпрос на лична фантазия. Цветната част на табелката се залепва само в горната част, а отстрани остава свободно, за да може белите картончета с имената на децата да се изваждат.
А това са моите табелки с животинки.

                                                                                Усмивки!

13 коментара:

 1. Браво! Много са сладки!И всеки ще си знае шкафчето...

  ОтговорИзтриване
 2. Браво, Стефи! Толкова са сладки, че и на мен ми се прииска да си имам шкафче с такава табелка.
  Поздрави!!!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Миленка, много мило! Да ти кажа честно и на мен. Усмивки!

   Изтриване
 3. Много,много хубави,сладки и уникални!

  ОтговорИзтриване
 4. Много са сладички и ще донесат усмивки на дечицата. Мисля ,че е много хубаво родителите да се включват с каквото могат в усилията да се подобри състоянието на детските градини,ясли и училища.Децата ни прекарват там почти целият си ден и всяко малко красиво нещо ще повдигне настроението им.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Снежи, благодаря ти! И аз така си мисля. Сигурна съм, че децата изграждат вкус към красивото от съвсем мънички и ако ги заобикаляме с пъстри, весели и хубави неща ще сме допринесли към това. Усмивки!

   Изтриване
 5. Страхотно си се справила, много са сладки и закачливи. Пък и така децата по-лесно си запомнят гардеробчетата.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Славинка, благодаря ти много! Стига ми само да си ги харесат. Усмивки!

   Изтриване
 6. Вече могат да те използват за цялостната декорация в яслата;)Ела и в нашата ясла да направиш, че на дъщеря ми името е написано направо върху шкафчето с химикал;)
  Страхотни са, Стеф!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Марте, какво чакаш! Грабвай моливите и хартията. Малко цвят винаги прави нещата по-хубави. Помня аз коледните ти красоти, тъй че няма как да се измъкнеш. Усмивки!

   Изтриване
 7. Здравейте!
  Бихте ли споделили къде мога да намеря шаблони за тези, или подобни животинки? В момента изготвям табелки за яслата и ми е нужен жокер ;)

  ОтговорИзтриване