сряда, 5 септември 2012 г.

Дзън, дзън, дзън . . . . . . . . .

Вече съм на коледна вълна, даже тази година малко се отплеснах - ми то има няма три месеца до декември. Замислила съм да ушия коледни чорапчета за малчуганите на сестра ми и приятелките ми, дано да успея, че те никак не са малко. Искам и няколко картички да направя и едни други идеи ми се въртят в главата, сигурно с малко повечко организация  може да ги осъществя. Поне от към рецепти за сладки съм наваксала - намерих си нови пет, шест вида, които мисля да направя за тази Коледа. Миналата година всички рецепти ми бяха от коледния раздел на Марта Стюарт и мога да кажа, че който реши да пробва няма да съжалява. Стават изключително красиви и вкусни, но това е мое мнение все пак. 
Това са миналогодишните ми шити от стари парченца плат коледни играчки (някои от тях са от чуждестранни блогове, а други са си по моя идея), които подарих на момичетата от работата и на приятелки.







3 коментара:

  1. Чакам с нетърпение ,новите ти коледни идеи

    ОтговорИзтриване
  2. Много сладурски коледни играчки :)
    Дано тази година да са още по-хубави и да успееш да свършиш всичко, което си планирала. От личен опит знам, че времето никога не стига за да направиш всичко, но пък дано тази година се получи :))
    А ще може ли да споделиш някои от рецептите?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря за пожеланието, ще наблегнем на организацията пък да видим дали ще успеем или белобрадия старец ще ни хване по бели гащи, или в нашия случай с разпилени на всякъде хартийки и конци. Желая ти и на теб спорно и забавно коледно майсторене. А рецептите от пусти мързел не ги пиша, но обещавам да се поправя.

      Изтриване