Докато бях в майчинство открих тайния свят на хората, създаващи нещо с ръце и от сърце.
Плетени и шити невероятни красоти, великолепни ръчно направени картички, вкусни гозби и примамливи сладкиши, една вселена от хора, споделящи своите вълнения и творения.
През април случайно попаднах на предизвикателствата на Двете елши, така ми се искаше да се включа, че разбрала-недоразбрала (мислех, че единственият начин за участие е да имаш блог) и айде и аз барабар Петко с мъжете си направих мое местенце в интернет пространството.
Та за гостито.............
Всъщност първият човек, който ме подкукуроса за блога е моята приятелка Наталка - Под гъбката. И хич не съжалявам!
Хубаво е, когато някой ти подпалва фитила, не се отпускаш - ние с нея това упражнение често го тренираме (другите спортове не ни се отдават или поне това ни е оправданието), особено по празници. Така започнахме сами да си правим мартенички, да месим козунаци за Великден, да печем различни сладки по Коледа и ..............................
Хубаво е, когато някой ти подпалва фитила, не се отпускаш - ние с нея това упражнение често го тренираме (другите спортове не ни се отдават или поне това ни е оправданието), особено по празници. Така започнахме сами да си правим мартенички, да месим козунаци за Великден, да печем различни сладки по Коледа и ..............................
Покани ме да и гостувам и аз с удовлствие се отзовах на поканата.
Не е нещо невиждано, имайки пред вид вкусотиите из кулинарните блогове, които те карат да тичаш за виличка, но това са последните сладкиши, които домашните похапнаха.
Наталка, благодаря ти за поканата! Усмивки!
Хей , браво ! Домашната торта сладкиш си ме очарова и мен .
ОтговорИзтриванеИ вече съм фен на още един блог заради теб :)
Хубав , хубав ден !
Юли, мненията за тази торта у дома бяха от: "много е вкусна" до "на мен ми е много мазана". Маслото в крема си е солидно количество все пак. Радвам се, че си се подслонила "Под гъбката". Много усмвки!
ОтговорИзтриване