неделя, 20 януари 2013 г.

На гости

Докато бях в майчинство открих тайния свят на хората, създаващи нещо с ръце и от сърце.
Плетени и шити невероятни красоти, великолепни ръчно направени картички, вкусни гозби и примамливи сладкиши, една вселена от хора, споделящи своите вълнения и творения. 
През април случайно попаднах на предизвикателствата на Двете елши, така ми се искаше да се включа, че разбрала-недоразбрала (мислех, че единственият начин за участие е да имаш блог) и айде и аз барабар Петко с мъжете си направих мое местенце в интернет пространството. 
 Та за гостито............. 
 Всъщност първият човек, който ме подкукуроса за блога е моята приятелка Наталка - Под гъбката. И хич не съжалявам!
 Хубаво е, когато някой ти подпалва фитила, не се отпускаш - ние с нея това упражнение  често го тренираме (другите спортове не ни се отдават или поне това ни е оправданието), особено по празници. Така започнахме сами да си правим мартенички, да месим козунаци за Великден, да печем различни сладки по Коледа и ..............................
 Покани ме да и гостувам и аз с удовлствие се отзовах на поканата.
 Не е нещо невиждано, имайки пред вид вкусотиите из кулинарните блогове, които те карат да тичаш за виличка, но това са последните сладкиши, които домашните похапнаха.


Наталка, благодаря ти за поканата! Усмивки!

2 коментара:

  1. Хей , браво ! Домашната торта сладкиш си ме очарова и мен .
    И вече съм фен на още един блог заради теб :)
    Хубав , хубав ден !

    ОтговорИзтриване
  2. Юли, мненията за тази торта у дома бяха от: "много е вкусна" до "на мен ми е много мазана". Маслото в крема си е солидно количество все пак. Радвам се, че си се подслонила "Под гъбката". Много усмвки!

    ОтговорИзтриване