събота, 2 февруари 2013 г.

Къщичка за бележки

 Аз съм изключителна забравана, ама много, наистина много! В къщи не е такъв проблем като забравя, но на работа няма как да се оправдая, че не съм свършила нещо, защото съм разсеяна до безобразие. На бюрото ми постоянно има бележки. По Коледа си ги закрепвам на една фигурка на Дядо Мраз или Дядо Коледа - както дойде :), да ама вече има кокичета и нещо старецът не си е на мястото. 
 Та когато зърнах тези къщички от глина реших да се пробвам да си направя и аз. Не ми се получи така перфектно, но пък ще свърши работа. Използва се самосъхнеща глина, която оставена на въздух съхне за около ден, но най-вероятно от ФИМО ще се получат далеч по-изпипани неща.Оцветява се с темперни, водни или акрилни бои. Моите бяха акрилни. За контур се използва черен писец. В оригиналния материал всичко е показано със снимки.



 Това е моята кирпичена къщурка за бележки. Усмивки!




10 коментара:

  1. На мен пък много ми хареса ! Даже не съм кликнала още да видя оригиналите , но твоята е толкова мила ! А снимката ти , както винаги е перфектна !
    Усмивка и от мен , мила !

    ОтговорИзтриване
  2. На мен тази повече ми харесва от оригиналната.По-красиво си я нарисувала.А в жълтия покрив на точки съм влюбена!!! :)

    ОтговорИзтриване
  3. Стефи, къщичката е много чаровна!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Таня, благодаря ти! Големи и слънчеви усмивки.

    ОтговорИзтриване
  5. Стефи, къщичката ти е много сладурска! Идеята е стахотна, а пък твоето изпълнение е и много по-функционално от оригинала заради малката щипчица:)))
    Поздрави: Вера

    ОтговорИзтриване