неделя, 17 март 2013 г.

Етикетчета

 Така да ми се правеше нещо, ама нещо все не можех да намеря подходящия момент да почна.  И онзи ден като ми каза лелята в яслата, че трябвало да надпишем торбичките за тържеството взех, че се предложих и казах, че аз ще направя етикетчета. Жената много се зарадва, дано като ги види утре и да ги хареса. Много се забавлявах снощи, докато ги правех, а и си починах от работната седмица. Доста се почудих какво да направя за момченцата, за момиченцата винаги е по-голям изборът - пеперудки, цветенца, сърчица ......почти каквото се сетиш е подходящо за тях, а за момченцата вариантите са по-ограничени или поне аз не можах да се сетя за много, а ми се искаше да не е кола, корабче или самолетче.
  Направих костенурки и кученца за малките палавници. Уточнявам, че мъж ми каза: " Много хубави динозаври, нали?".
Дано и дечицата да си ги харесат.

Усмивки!

13 коментара:

  1. И как човек да си разопакова торбичката и да изхвърли етикетчето като са тооооолкова сладки , кажи ?
    Браво за ентусиазма ти да зарадваш децата !
    ...и въобще не са динозаври , то си се вижда :))))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Еееее Юлка, много мило! А най-вероятно с мъжете не само говорим на различни езици, а и виждаме нещата по различен начин, но пък за това си ги обичаме. Усмивки!

      Изтриване
  2. Много са хубави, ще ги харесат, то се знае!

    ОтговорИзтриване
  3. Ихаа, разкошни са етикетчетата, лелите, а и децата ще са във възторг. И не приличат на динозаври хич, но мъжа ти е дал идея за в бъдеще ... :) Ако приемеш и от мен идея да знаеш, че момченцата харесват и дракони, ама към 3-4 год. Хубава седмица от мен :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Славинка, благодаря ти! Ще трябва да се поупражнявам малко с динозаврите, че досега не съм опитвала да нарисувам такъв екземпляр. Ако ми се получи ще ги покажа. Усмивки!

      Изтриване
  4. Браво, разкошни са! Познава се много добре кое какво е:)

    ОтговорИзтриване
  5. Стеф, вече обещах обичките, но при първа възможност ако ми оставиш меил ще ти пратя снимчици на нещо ново и се надявам да си избереш нещо. Поздрави.

    ОтговорИзтриване
  6. Много са сладки тези етикетчета.
    Поздрави!!!

    ОтговорИзтриване
  7. Много са сладки! може ли да попитам - от някаква специална хартия направени?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Виктория, благодаря! Хартията си я купувам от Лидъл, май по скоро е картон, защото листовете са доста плътни. Продават се като скицници, но ги пускат от време на време. Иначе на бройка има в книжарниците за приложни изкуства или в някой от тези интернет магазини http://hobbisimo.com/products/, http://www.2elshi-shop.com/, http://naborsata.com/shop/view/4/1/Panchove.html, сигурно има и още, но в момента не се сещам. Надявам се си видяла, че твоето местенце е едно от моите любими и ще отговориш на моите 11 въпроса. Знам, че ще прочета интересни неща. Дано да имаш време, може би играта изглежда малко детска, но пък е толкова забавно да научиш по нещичко за хората, които харесваш, но не познаваш. Усмивки!

      Изтриване